Gratis 7 Tips voor teams

Voor Teams & Managers 

Je teams draaien, maar je weet dat jullie samen meer kunnen. Hoe zorg je weer voor dat teamgevoel? Dat je samen successen bereikt en plezier hebt? Je hebt een volle agenda en nauwelijks tijd voor plannen maken, vooruitkijken en reflectie. Je wordt geleefd door je mailbox en er komt maar geen verandering in.

Gratis:  7 Tips voor meer succes en werkplezier in je team  

Ontvang mijn 7 tips voor meer succes en werkplezier in je team en boek gelijk vooruitgang! Ik daag je uit, loop met je mee. Ik help helder krijgen waar je met je team heen wilt.  Met mijn gratis 7 Tips werken we samen aan helderheid en focus binnen je team. 

Anne Giezen: 

Het begint bij plezier in werk en benutten van talent

Het is mijn missie om mensen met plezier en energie te laten samenwerken. Alle talenten benutten in een open en veilig werk en leerklimaat. Zo kan ieder teamlid zijn unieke bijdrage leveren aan de team- en organisatiedoelen, op een duurzame manier.

Met mijn ruime HR – en leidinggevende ervaring bij o.a. KLM, Stork en in het onderwijs, ben ik gewend organisatie-breed te denken en handelen. Ik heb snel het vertrouwen van mensen en breng energie en plezier mee. Ik ben een stevige sparringpartner voor management en directie en in staat om met energie en humor groepen mensen in beweging te krijgen.

Gelijk aan de slag? 
LATen we kennis maken!

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken, of we maken kennis via een video-call. Is er een klik en wil je verder praten, dan volgt een uitgebreid intake gesprek en wordt de coachvraag helder. Je ontvangt een offerte op maat.