Voor Wie

Voor Professionals

Je hebt een goede opleiding, een baan met “aanzien” of misschien ben je “in between”. Je doet leuke dingen, hebt een rijk sociaal leven en je maakt zo nu en dan een mooie reis. Prachtig, niets te klagen… Toch?

Dat stemmetje in je hoofd dat aan je vraagt of je wel echt doet waar je hart ligt heb je lang genegeerd, maar het komt steeds weer terug. “Kom ik wel écht uit de verf? Maak ik mijn  dromen waar? Heb ik wel impact genoeg? Doe ik het werk waar ik écht blij van word?

Hoe zou het voor je zijn als je echt doet waar jij het beste in bent? Als je je weet waar je naartoe wilt en zelf het stuur van je loopbaan in handen neemt? Als je dat écht wilt, dan begeleid ik je graag! Zie me als jouw gids. We verlaten de gebaande paden en kijken wat dat oplevert. Jij bepaalt het tempo, ik loop met je mee en ken de valkuilen en de mooie uitzichtpunten. Ik verken je grenzen, daag je uit, maak het spannend, en soms wat ongemakkelijk. Ik laat je fantaseren, dromen en uitproberen. En wat dat oplevert? Inzicht in wat jij nodig hebt, wat jouw verlangens zijn, wat jouw unieke talent is, en hoe je dat talent kunt benutten. Met beide voeten op de grond. Met hoofd en hart. Met hart en ziel.

Individueel coachingstraject 

Voor jouw loopbaan- en leiderschap-traject

Ik coach professionals bij vragen over leiderschap en teamontwikkeling. Mijn brede HR achtergrond en mijn leidinggevende ervaring maken dat ik vraagstukken snel doorzie en een stevige sparringpartner ben. 

Daarnaast coach ik professionals met vragen rondom loopbaan en (persoonlijk) leiderschap.

Gelijk aan de slag? 
LATen we kennis maken!

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken, of we maken kennis via een video-call. Is er een klik en wil je verder praten, dan volgt een uitgebreid intake gesprek en wordt de coachvraag helder. Je ontvangt een offerte op maat.