Voor Wie

Voor Managers

Je teams draaien aardig, maar jij komt niet verder dan brandjes blussen. Hoe krijg jij je handen vrij? Je hebt een volle agenda en nauwelijks tijd voor plannen maken, vooruitkijken en reflectie. Je wordt geleefd door je mailbox en er komt maar geen verandering in.

Hoe krijg jij je handen vrij?
Je hebt behoefte aan reflectie, je wilt sparren over je keuzes, die lastige medewerker waar je niet verder mee komt of over hoe je zelf meer invloed kan krijgen in de organisatie.

Ik daag je uit, loop met je mee, help je je gedachten op een rij te zetten en helder te krijgen waar je heen wilt. Dan kun jij weer verder met een helderheid van focus en vertrouwen in jezelf en in de keuzes die je hebt gemaakt.

Manager coachingstraject

Voor jouw leiderschapstraject

Ik coach managers bij vragen over leiderschap en teamontwikkeling. Mijn brede HR achtergrond en mijn leidinggevende ervaring, maken dat ik vraagstukken snel doorzie en een stevige sparringpartner ben. 

Daarnaast coach ik managers met vragen rondom loopbaan en (persoonlijk) leiderschap.

Gelijk aan de slag? 
LATen we kennis maken!

Ik kom graag bij je langs om kennis te maken, of we maken kennis via een video-call. Is er een klik en wil je verder praten, dan volgt een uitgebreid intake gesprek en wordt de coachvraag helder. Je ontvangt een offerte op maat.